ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ιστορία μας
1982
Άνοιξε το 1982 στην περιοχή Μονόλιθος της Σαντορίνης, το Mario Restaurant έχει γίνει διάσημο για την αυθεντική και παραδοσιακή ελληνική και σαντορινιά κουζίνα του, πάντα με σεβασμό και αγάπη για τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας και τις ελίτ λιχουδιές του Αιγαίου. Χωρητικότητας έως και 450 ατόμων το Mario Restaurant είναι το καλύτερο μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα ή δείπνο και να οργανώσετε μια μικρή ή μεγάλη εκδήλωση!
Reviews
“
Champions of service, food, location. Best in Santorini!
— Augustin B., Atlanta, Georgia, USA
Local
Χαιρόμαστε να συστήνουμε στους επισκέπτες μας τις λιχουδιές της Σαντορίνης. Πάντα ντόπιο, φρέσκο, ιδιαίτερο!!
Authentic
Αυθεντικά υλικά και συνταγές για απόλυτη μεσογειακή γευστική εμπειρία
Fresh
Φρέσκα υλικά: Το γνωστό "μυστικό" της επιτυχίας
Reservation